Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polskie jadlo;-)
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 260
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 109
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 2628
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 260
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 109
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 2628
Składniki
ziarna jalowca i gozdziki tluczemy w mozdzierzu.dodajemy zmiazdzony czosnek i reszte przypraw .doprawiamy sola.mieszamy z oliwa z oliwek.scgab nacinamy w kratke i smarujemy nim przygotowana mieszanka.odstawiamy do ldowki na 24h.przed pieczeniem miesa smarujemy powidlami i pieczemy 2 godziny w 200C.ja podaje z pieczonymi ziemniakami i kawalkami jablka.smacznego