Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
schab rozbić na cienki plaster,posmarować go oliwą(jeśli nie ma oliwy to kładziemy kawałek masła między ogórka a cebulkę) na to kładziemy żółty ser, plaster szynki boczek, ogórka, cebulkę.Wszystko razem zawinąć na brzegach spiąć wykałaczkami opanierować smażyć z każdej strony na rozgrzanym oleju.Po usmażeniu dusić na wolnym ogniu pod przykryciem podlewać wodą jakieś pół godziny. SMACZNEGO!