Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1453
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 509
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1453
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 509
Składniki
Plastry mięsa schabowego rozbijamy szeroko i cienko, żeby dało sie zwinąć. Posypujemy obficie czarnym pieprzem. Kładziemy plaster boczku na każdym płacie mięsa i przykrywamy połówką plastra sera żółtego. Zwijamy mięsko w rulonik.
Roladkę panierujemy w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju lub smalcu :)