Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 992
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2890
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 992
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2890
Składniki
Plastry mięsa schabowego rozbijamy szeroko i cienko, żeby dało sie zwinąć. Posypujemy obficie czarnym pieprzem. Kładziemy plaster boczku na każdym płacie mięsa i przykrywamy połówką plastra sera żółtego. Zwijamy mięsko w rulonik.
Roladkę panierujemy w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju lub smalcu :)