Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Plastry mięsa schabowego rozbijamy szeroko i cienko, żeby dało sie zwinąć. Posypujemy obficie czarnym pieprzem. Kładziemy plaster boczku na każdym płacie mięsa i przykrywamy połówką plastra sera żółtego. Zwijamy mięsko w rulonik.
Roladkę panierujemy w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju lub smalcu :)