Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Składniki
Margarynę posiekać z mąką i cukrem na kruszonkę.Oddzielić białka od żółtek.Białka ubić na sztywno.Do kruszonki dodać żółtka,kakao,sodę,śmietanę,owoce,pianę i dokładnie wymieszać (ale nie ucierać).Ciasto wylać do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą podłużnej formy i upiec na złoty kolor.