Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z owocami
Margarynę posiekać z mąką i cukrem na kruszonkę.Oddzielić białka od żółtek.Białka ubić na sztywno.Do kruszonki dodać żółtka,kakao,sodę,śmietanę,owoce,pianę i dokładnie wymieszać (ale nie ucierać).Ciasto wylać do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą podłużnej formy i upiec na złoty kolor.
Kluski śląskie z sosem z prawdziwków suszonych. Polecam :)
Odsłon: 7821
Kluski śląskie można jeść na kilka sposobów, z masłem, z sosem lub jako dodat...
Odsłon: 2116
Propozycja na makaron castellane otulony aromatycznym, zdrowym i dodającym wi...
Odsłon: 30005
Propozycja na smakowite i aromatyczne pesto z zielonych oliwek i pietruszki z...
Odsłon: 5035
Kluski śląskie z sosem z prawdziwków suszonych. Polecam :)
Odsłon: 7821
Kluski śląskie można jeść na kilka sposobów, z masłem, z sosem lub jako dodat...
Odsłon: 2116
Propozycja na makaron castellane otulony aromatycznym, zdrowym i dodającym wi...
Odsłon: 30005
Propozycja na smakowite i aromatyczne pesto z zielonych oliwek i pietruszki z...
Odsłon: 5035
Składniki
Margarynę posiekać z mąką i cukrem na kruszonkę.Oddzielić białka od żółtek.Białka ubić na sztywno.Do kruszonki dodać żółtka,kakao,sodę,śmietanę,owoce,pianę i dokładnie wymieszać (ale nie ucierać).Ciasto wylać do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą podłużnej formy i upiec na złoty kolor.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1680
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2364