Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i smaczne delikatne,kruche polecam!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 240
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 240
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Składniki
Schab umyc ,podzielic na plastry ok.4-5 ,mieso rozbijamy i obsypujemy przyprawami które wczesniej mieszamy razem,odstawiamy do lodówki na ok.1 godz.W naczyniu z pokrywą rozgrzewamy olej ,kładziemy schab i obsmazamy z obu stron ,podlewamy wodą tak aby całe miesko było przykryte,dodajemy suszoną włoszczyznę,dusimy na małym ogniu pod przykryciem ok.2 godz.co jakis czas obracamy mieso i jesli jest mało płynu podlewamy wodą/gorącą/Jak juz mieso jest miekkie dodajemy drobno skrojoną cebulkę ,podduszamy jeszcze chwilkę ew.doprawiamy jeszcze warzywkiem ..Podajemy z ziemniaczkami i dowolna surówka.Smacznego!