Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Schab faszerowany serem pleśniowym"
Aromatyczna jesienna tarta - z dynią, karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym...
Odsłon: 932
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 24
Pomysł na szybki i prosty obiad? Makarony zawsze się tutaj sprawdzają najlepi...
Odsłon: 624
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 24
Pomysł na szybki i prosty obiad? Makarony zawsze się tutaj sprawdzają najlepi...
Odsłon: 624
Składniki
Kotlety przeciąć, tworząc kieszonkę.
Mięso oprószyć solą, pieprzem i papryką, dobrze natrzeć czosnkiem przeciśniętym przez praskę, owinąć folią spożywczą, odstawić na pół godziny do lodówki.
Świeże zioła umyć, drobno posiekać. Ser pleśniowy rozdrobnić, wymieszać z ziołami i utartym na tarce serem żółtym, doprawić pieprzem i papryką. Nie solić!
Farszem wypełnić schabowe kieszonki, spiąć je wykałaczkami, by nadzienie nie wypłynęło podczas smażenia. Smażyć na złoto z każdej strony na dobrze rozgrzanym tłuszczu. Przed podaniem posypać ziołami.
Schab warto natrzeć majonezem albo delikatną musztardą i włożyć na całą noc do lodówki przed nafaszerowaniem i usmażeniem.Źródło: Twoje Imperium
Przepisy Wędliny
Wędliny
Gulasz angielski
Wędliny
Śląska biała kiełbasa (bardzo stary przepis).
Wędliny
Schab w marynacie na kanapki
Wędliny
Kiełbasa wieprzowa z zielonym pieprzem.
Gulasz angielski
Gulasz angielski znany jest w Polsce przede wszystkim jako konserwa idealna n...
Odsłon: 13076
Śląska biała kiełbasa (bardzo stary przepis).
Jest bardzo smaczną, drobno rozdrobnioną, szybką do wykonania białą kiełbasą...
Odsłon: 1212