Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie pasuje na Święta i na spotkanie z przyjajaciółmi
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 203
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 437
Świąteczny klops.
Odsłon: 157
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 105
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 203
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 437
Świąteczny klops.
Odsłon: 157
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 105
Składniki
Schab w całości obsmażyć z każdej strony na oleju.Wkładamy do garnka z wywarem z warzyw i przypraw gotujemy do miękkości. Schab zostawić w wywarze do ostygnięcia wtedy będzie soczysty. Zimny pokroić cienko.Żelatynę rozpuścić w przecedzonym wywarze.
Ugotowane jajka,szczypior i natkę siekamy, dodajemy chrzan, sól i pieprz i łyżeczkę majonezu.Farszma być bardzo ostry ponieważ galaretka złagodzi smak.Każdy plasterek schabu smaryjemyfarszem przykładamy drugim plastrem i układamy na talerzu, i tak do wyczerpania produktów. Dekorujemy i zalewamy tężejącą galaretką. SMACZNEGO !!!!