Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie pasuje na Święta i na spotkanie z przyjajaciółmi
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 178
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2831
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 178
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2831
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Składniki
Schab w całości obsmażyć z każdej strony na oleju.Wkładamy do garnka z wywarem z warzyw i przypraw gotujemy do miękkości. Schab zostawić w wywarze do ostygnięcia wtedy będzie soczysty. Zimny pokroić cienko.Żelatynę rozpuścić w przecedzonym wywarze.
Ugotowane jajka,szczypior i natkę siekamy, dodajemy chrzan, sól i pieprz i łyżeczkę majonezu.Farszma być bardzo ostry ponieważ galaretka złagodzi smak.Każdy plasterek schabu smaryjemyfarszem przykładamy drugim plastrem i układamy na talerzu, i tak do wyczerpania produktów. Dekorujemy i zalewamy tężejącą galaretką. SMACZNEGO !!!!