Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepis na schab gotowany w zalewie musztardowej z dodatkiem przypraw idealnie sprawdzi się na świątecznym stole na zimno jako wędlina lub na ciepło jako dodatek do obiadu podany z sosem grzybowym.
Schab jest naprawdę miękki i soczysty, a przede wszystkim dietetyczny.
Odsłon: 13227
Z pewnością każdy marzy o własnej wędzarni, ale nawet bez tego udogodnienia m...
Odsłon: 7829
Węgierska ostra pasta paprykowa to jeden z moich ulubionych dodatków do mięs....
Odsłon: 117
Pyszne, chrupiące ciasteczka idealne do popołudniowej kawki oraz na różne oka...
Odsłon: 1069
Szybki, smaczny deser, można również zastosować jako danie główne lub na śnia...
Odsłon: 402
Ciasto wręcz rozpływa się w ustach, jest wspaniałe robi się je łatwo i przyje...
Odsłon: 28049
Szybka, prosta w wykonaniu , smaczna, zdrowa, grillowana przystawka np. na ko...
Odsłon: 57
Węgierska ostra pasta paprykowa to jeden z moich ulubionych dodatków do mięs....
Odsłon: 117
Pyszne, chrupiące ciasteczka idealne do popołudniowej kawki oraz na różne oka...
Odsłon: 1069
Szybki, smaczny deser, można również zastosować jako danie główne lub na śnia...
Odsłon: 402
Ciasto wręcz rozpływa się w ustach, jest wspaniałe robi się je łatwo i przyje...
Odsłon: 28049
Szybka, prosta w wykonaniu , smaczna, zdrowa, grillowana przystawka np. na ko...
Odsłon: 57
Składniki
W garnku zagotuj wodę i dodaj wszystkie przyprawy, włóż schab do gotującej się zalewy i gotuj 5 minut, wyłącz i zostaw do całkowitego wystygnięcia.
Po wystudzeniu ( zimny schab i zalewa), ponownie zagotuj i gotuj 5 minut. Ponownie wyłącz i zostaw do wystygnięcia.
Po wystudzeniu ponownie powtórz ta sama czynność zagotuj , gotuj 5 minut i zostaw do wystygnięcia. Czynność powtarzaj 3 razy .
Po wystudzeniu schab wyjmij z zalewy . Możesz go jeść jako wędlina do pieczywa lub dodatek do obiadu. Polecam. Smacznego.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Kaszanka domowa, wyborowa. Przepis własny.
Wędliny
Francuski pasztet wiejski
Wędliny
Podwędzana, krwista wiejska kiełbasa z Turyngii. Przepis na 5,5 kg.
Wędliny
Szynka gotowana w herbacie
Kaszanka domowa, wyborowa. Przepis własny.
Kaszanka jest naszą tradycją narodową. W każdej części kraju jest robiona z i...
Odsłon: 1815
Francuski pasztet wiejski
Tak zwany babciny. Zaintrygował mnie ten przepis, przede wszystkim ciekawym s...
Odsłon: 2034