Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Schab pieczony z fasolą i śliwkami"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2040
Składniki
Czas: 60 min 1 porcja = 330 kcal
Fasolę namocz we wrzątku, po czym ugotuj.
Schab natrzyj roztartym czosnkiem, oprósz solą, pieprzem i majerankiem, skrop olejem. Odstaw do zamarynowania, a następnie wstaw na ok. 50 minut do piekarnika rozgrza nego do 200°C.
Śliwki pokrój w cząstki, cebulę posiekaj. Zeszklij na oleju razem z fasolą. Dopraw solą, pieprzem i cukrem.
Podawaj ze schabem.Źródło: Kurier TV