Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Schab pieczony z fasolą i śliwkami"
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2617
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 223
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 232
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2617
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 223
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 232
Składniki
Czas: 60 min 1 porcja = 330 kcal
Fasolę namocz we wrzątku, po czym ugotuj.
Schab natrzyj roztartym czosnkiem, oprósz solą, pieprzem i majerankiem, skrop olejem. Odstaw do zamarynowania, a następnie wstaw na ok. 50 minut do piekarnika rozgrza nego do 200°C.
Śliwki pokrój w cząstki, cebulę posiekaj. Zeszklij na oleju razem z fasolą. Dopraw solą, pieprzem i cukrem.
Podawaj ze schabem.Źródło: Kurier TV