Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne schabowe inaczej.Można zapiekać również w forekach z folii aluminiowej i podać w miseczkach upieczonych z ciasta francuskiego{na wykwintną kolację}.Pyszne!!!!!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 274
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1119
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 274
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1119
Składniki
Schab pokrojony jak na kotlety rozbijamy .Smarujemy czosnkiem,oliwą z oliwek ,solimy ,pieprzymy,składamy wpół i jeszcze raz lekko rozbijamy ,kształtując kotlet wielkośći dłoni.Kotlet układamy w małej miseczce żaroodpornej wysmarowanej olejem, posypujemy drobno posiekaną cebulą{ok.1 łyżka},na to ze dwie łyżki podsmazonych pieczarek lub innych grzybów.Polewamy dwiema łyzkami śmietany 30% i zapiekamy w piekarniku ok.30-40 min.