Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne schabowe inaczej.Można zapiekać również w forekach z folii aluminiowej i podać w miseczkach upieczonych z ciasta francuskiego{na wykwintną kolację}.Pyszne!!!!!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4791
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12992
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5755
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7318
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4791
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12992
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5755
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7318
Składniki
Schab pokrojony jak na kotlety rozbijamy .Smarujemy czosnkiem,oliwą z oliwek ,solimy ,pieprzymy,składamy wpół i jeszcze raz lekko rozbijamy ,kształtując kotlet wielkośći dłoni.Kotlet układamy w małej miseczce żaroodpornej wysmarowanej olejem, posypujemy drobno posiekaną cebulą{ok.1 łyżka},na to ze dwie łyżki podsmazonych pieczarek lub innych grzybów.Polewamy dwiema łyzkami śmietany 30% i zapiekamy w piekarniku ok.30-40 min.