Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietne danie by odmienic monotonie kotleta schabowego
Zupa grzybowa najlepiej smakuje mi jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudow...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 938
Duża porcja chleba na dwie foremki. Przygotowujemy go, kiedy mamy gości lub n...
Odsłon: 10541
Zupa grzybowa najlepiej smakuje mi jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudow...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 938
Duża porcja chleba na dwie foremki. Przygotowujemy go, kiedy mamy gości lub n...
Odsłon: 10541
Składniki
-pieczarki i cebule drobno pokroic i razem dusic w garnku dodajac sol, pieprz (inne przeyprawy dla smaku) -z maki 1 jajka i wody zrobic ciasto nalesnikowe -schab lekko rozbic posoli i popieprzyc (lub inne przyprawy do samku) -na rozgrzynym oleju obsmazyc przygotowany sachab -na gotowe nalesniki polozyc schab (jak za duzy kawalek przekroic schab) na schab polozyc pieczarki uduszone z cebulka, zawinac kieszonke -kieszonke obtoczyc w jajku i bulce tartej -smazyc na oleju z obus stron na zloty kolor SMACZNEGO