Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na inne, aczkolwiek równie smaczne i pożywne wykorzystanie schabu
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25245
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 195
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 412
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 590
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25245
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 195
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 412
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 590
Składniki
Kotlet przyprawiamy , wrzucamy na patelnię i zaczynamy smażyć. W miedzy czasie w rondelku podgrzewamy śmietanę, ser i orzechy. Mieszamy do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Czyli rozpuszczenia się sera. W międzyczasie usmażony kotlet kładziemy na talerz i polewamy sosem. Polecam na obiad z kulkami ziemniaczanymi i surówką.
Po więcej przepisów zapraszam na http://od-kuchni.blog.pl