Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na inne, aczkolwiek równie smaczne i pożywne wykorzystanie schabu
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Składniki
Kotlet przyprawiamy , wrzucamy na patelnię i zaczynamy smażyć. W miedzy czasie w rondelku podgrzewamy śmietanę, ser i orzechy. Mieszamy do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Czyli rozpuszczenia się sera. W międzyczasie usmażony kotlet kładziemy na talerz i polewamy sosem. Polecam na obiad z kulkami ziemniaczanymi i surówką.
Po więcej przepisów zapraszam na http://od-kuchni.blog.pl