Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki proces przygotowania, fantastyczny smak :)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1512
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231906
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5030
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1512
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231906
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5030
Składniki
Schab umyć i pokroić w paseczki. Przesmażyć na patelni bez tłuszczu ok 2-4 minut. Wlać śmietanę, delikatnie posolić i dokładnie wymieszać. Zielony pieprz odcedzić z zalewy i dodać do mięsa i śmietany. Dusić na wolnym ogniu ok 10 minut mieszając by nie przywarło. Pod koniec duszenia dodać drobno posiekany koperek wg uznania, ja lubię sporo. Spróbować i ewentualnie dosolić. Podawać na gorąco z ziemniakami, ryżem lub makaronem. Wyśmienicie smakuje z kluskami śląskimi i jest rewelacyjny z plackami ziemniaczanymi. Na dodatek proponuję surówkę z czerwonej kapusty. Pycha :) Smacznego :)