Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schab w sosie z mleczka kokosowego"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
Buraki i ziemniaki obierz, pokrój w plastry, włóż do naczynia żaroodpornego i piecz w temperaturze 180°C przez 50 minut. Schab pokrój w cząstki, przypraw kolendrą, imbirem, solą i pieprzem, obtocz w mące, smaż na połowie oleju. Pieczarki obierz, przekrój na pół, przypraw, podsmaż na pozostałym oleju. Brukselkę gotuj do miękkości w osolonym wrzątku.
W garnku podgrzej mleko kokosowe, połącz z mięsem, dodaj odrobinę wody, przypraw, duś na małym ogniu około 30 minut. Mięso podawaj z dodatkiem przygotowanych warzyw.
Czas: około godziny.Źródło: Dobry Tydzień