Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schab z jabłkami na słodko"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7797
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 268
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2960
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7797
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 268
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2960
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
Schab umyj, natnij w środku kieszeń. Obrane jabłka pokrój w kostkę i przesmaż na maśle. Dodaj rodzynki, bułkę tartą, sól, pieprz i majeranek. Wymieszaj.
Nadziej mięso farszem. Wierzch natrzyj solą, pieprzem, majerankiem i słodką papryką. Skrop olejem i odstaw na godzinę do marynowania.
Przesmaż schab na oleju, przełóż go do brytfanki i piecz godzinę w 180°C.Źródło: Kurier TV