Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 114
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 114
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Rozbić kotlety, posolić, popieprzyć, posmarować musztardą, polecam rosyjską. Na tak przygotowane mięso układamy plaster ogonówki, cebulę (cebulę zastąpiłam porem) i kawałek ogórka, zwijamy w rulonik i spinamy wykałaczką. Wkładamy do rondla i dusimy z cebulką, można zrobić sos według własnego smaku. Bardzo dobre smacznego.