Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schabowy pod korzenną pierzynką"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na 1 łyżce oleju. Pomidory obierz, pokrój i dorzuć do cebuli. Duś, aż wyparuje 1/2 sosu, dodaj pieczarki i korniszony, dopraw gałką i kolendrą. Duś kilka minut.
Mięso rozbij, natrzyj przyprawami, odstaw na 30 minut. Obtocz w roztrzepanym jajku i bu łce wymieszanej z kozieradką. Usmaż na oleju. Podaj z jarzynką.Źródło: Naj