Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schabowy pod korzenną pierzynką"
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7973
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1317
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13756
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7973
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1317
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13756
Składniki
Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na 1 łyżce oleju. Pomidory obierz, pokrój i dorzuć do cebuli. Duś, aż wyparuje 1/2 sosu, dodaj pieczarki i korniszony, dopraw gałką i kolendrą. Duś kilka minut.
Mięso rozbij, natrzyj przyprawami, odstaw na 30 minut. Obtocz w roztrzepanym jajku i bu łce wymieszanej z kozieradką. Usmaż na oleju. Podaj z jarzynką.Źródło: Naj