Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schabowy pod korzenną pierzynką"
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 115
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 831
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 502
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 491
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 115
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 831
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 502
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 491
Składniki
Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na 1 łyżce oleju. Pomidory obierz, pokrój i dorzuć do cebuli. Duś, aż wyparuje 1/2 sosu, dodaj pieczarki i korniszony, dopraw gałką i kolendrą. Duś kilka minut.
Mięso rozbij, natrzyj przyprawami, odstaw na 30 minut. Obtocz w roztrzepanym jajku i bu łce wymieszanej z kozieradką. Usmaż na oleju. Podaj z jarzynką.Źródło: Naj