Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schabowy pod korzenną pierzynką"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na 1 łyżce oleju. Pomidory obierz, pokrój i dorzuć do cebuli. Duś, aż wyparuje 1/2 sosu, dodaj pieczarki i korniszony, dopraw gałką i kolendrą. Duś kilka minut.
Mięso rozbij, natrzyj przyprawami, odstaw na 30 minut. Obtocz w roztrzepanym jajku i bu łce wymieszanej z kozieradką. Usmaż na oleju. Podaj z jarzynką.Źródło: Naj