Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity soczysty schabik na kanapki
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2533
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3443
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1528
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2217
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2533
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3443
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1528
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2217
Składniki
Do garnka wlewamy zimną wodę. Dodajemy przyprawy: sól ( 1 łyżka), pieprz ziarnisty kilka ziarenek, 2 łyżki majeranku, 3 listki laurowe, kilka ziarenek ziela angielskiego. Następnie 2 łyżki majonezu i 1 łyżkę musztardy. W zimnej zalewie zanurzamy schab. Gotujemy aż do wrzenia. Wyłączmy. Nie wyjmujemy mięsa z garnka. Czekamy aż ostygnie i ponownie gotujemy. Po całkowitym wystudzeniu mięso jest gotowe do jedzenia. Smacznego :)