Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity soczysty schabik na kanapki
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12321
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1387
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13144
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5367
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12321
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1387
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13144
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5367
Składniki
Do garnka wlewamy zimną wodę. Dodajemy przyprawy: sól ( 1 łyżka), pieprz ziarnisty kilka ziarenek, 2 łyżki majeranku, 3 listki laurowe, kilka ziarenek ziela angielskiego. Następnie 2 łyżki majonezu i 1 łyżkę musztardy. W zimnej zalewie zanurzamy schab. Gotujemy aż do wrzenia. Wyłączmy. Nie wyjmujemy mięsa z garnka. Czekamy aż ostygnie i ponownie gotujemy. Po całkowitym wystudzeniu mięso jest gotowe do jedzenia. Smacznego :)