Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bakaliowiec"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13361
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7497
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13361
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7497
Składniki
Mąkę wymieszaj z cukrem, przyprawą do pierników. Wsyp wszystkie rozdrobnione bakalie, wlej roztrzepane jajka.
Keksowkę wyłóż papierem, wlej masę, dociśnij. Piecz godzinę w temp. 150°C. Posyp cukrem.
Danuta Piecyk z GoździkowaŹródło: Takie jest życie