Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Brownie z brzoskwiniami"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 282
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11088
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3585
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1218
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4222
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 282
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11088
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3585
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1218
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4222
Składniki
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Masło utrzyj z 1,5 szklanki cukru pudru. Żółtka z 3 jaj oddziel od białek i połącz z masłem. Cały czas miksując, dodawaj do składników ostudzoną czekoladę i mąkę.
Na koniec połącz masę z ubitą pianą z białek, a następnie wlej 3/4 z niej do natłuszczonej i obsypanej bułką tartą formy.
Żółtka z pozostałych trzech jaj utrzyj z resztą cukru białego oraz waniliowym. Dodaj ser i zmiksuj. Na koniec ubij pianę z trzech białek i wszystko delikatnie połącz.
Masę serową wylej na czekoladową. Ułóż plastry brzoskwiń, a potem dołóż resztę ciemnego ciasta.
Włóż brownie do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz godzinę. Po wyjęciu posyp cukrem pudrem.
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>Źródło: Super TV