Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Brownie z brzoskwiniami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3027
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3027
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Składniki
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Masło utrzyj z 1,5 szklanki cukru pudru. Żółtka z 3 jaj oddziel od białek i połącz z masłem. Cały czas miksując, dodawaj do składników ostudzoną czekoladę i mąkę.
Na koniec połącz masę z ubitą pianą z białek, a następnie wlej 3/4 z niej do natłuszczonej i obsypanej bułką tartą formy.
Żółtka z pozostałych trzech jaj utrzyj z resztą cukru białego oraz waniliowym. Dodaj ser i zmiksuj. Na koniec ubij pianę z trzech białek i wszystko delikatnie połącz.
Masę serową wylej na czekoladową. Ułóż plastry brzoskwiń, a potem dołóż resztę ciemnego ciasta.
Włóż brownie do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz godzinę. Po wyjęciu posyp cukrem pudrem.
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>Źródło: Super TV