Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto śmietanowe"
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 88
Krem o smaku kawy cappuccino z mascarpone i kremówką. Jeden z najsmaczniejszy...
Odsłon: 139
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 44
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 88
Krem o smaku kawy cappuccino z mascarpone i kremówką. Jeden z najsmaczniejszy...
Odsłon: 139
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 44
Składniki
Z podanych składników upiecz biszkopt. Ostudź, przekrój na 2 krążki.
Masy: ubij kremówkę z cukrem. Wymieszaj z rozpuszczoną żelatyną. Dodaj pokrojone brzoskwinie. Kajmak utrzyj z masłem. Posypka: słonecznik i resztę składników podgrzej, wymieszaj. Ostudź.
Dolny krążek ciasta posmaruj masą śmietanową, nakryj drugim. Nałóż masę kajmakową, posyp pokruszonym słonecznikiem. Schłodź.
Czas przygotowania: 90 min, ilość porcji: 15 cena za porcję: 2,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie