Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto śmietanowe na biszkoptach"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 112
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 112
Składniki
Dno blachy wyłóż papierem do pieczenia, potem biszkoptami. Białka ubij na sztywno. Ubijając, syp cukier oraz cukier waniliowy. Wsyp budynie, wlej żółtka oraz śmietanę. Wymieszaj.
Przygotowaną masę wylej na biszkopty. Wyrównaj wierzch. Wstaw do gorącego piekarnika. Piecz 50 min w temp. 180°C.
<strong>Przepis przysłała Teresa Strużewska z Popielarni.</strong>Źródło: Bella Relaks