Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, delikatne ciasto...Zawsze się udaje:)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2508
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1062
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1380
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2508
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1062
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1380
Składniki
Ugotować budynie wg. przepisu. Ucieramy jajka z cukrem, dodajemy margarynę , mąki z proszkiem do pieczenia.Ucieramy na gładką masę.2/3 ciast wykładamy na blaszkę, na ciasto pokrojone w plastry jabłka i wylewamy ciepły budyń. Resztę ciasta rozsmarowujemy na budyniu. Pieczemy ok 45-50 min w tem. 180 st.C.