Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, delikatne ciasto...Zawsze się udaje:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11361
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1215
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11901
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1875
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11361
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1215
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11901
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1875
Składniki
Ugotować budynie wg. przepisu. Ucieramy jajka z cukrem, dodajemy margarynę , mąki z proszkiem do pieczenia.Ucieramy na gładką masę.2/3 ciast wykładamy na blaszkę, na ciasto pokrojone w plastry jabłka i wylewamy ciepły budyń. Resztę ciasta rozsmarowujemy na budyniu. Pieczemy ok 45-50 min w tem. 180 st.C.