Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 10665
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 5907
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 631
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 123
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 13724
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 10665
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 5907
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 631
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 123
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 13724
Składniki
BISZKOPT: Zrobić z podanych składników biszkopt. KOKOS: Białka ubić na sztywno.Gdy już będą sztywne dodawać powoli cukier dalej ubijając.Jak już bezie dobrze ubite to wsypać kokos i wcisnąć pół cytryny,delikatnie wymieszać.Piec na papierze pergaminowym w piekarniku nagrzanym do 170C około 30 min. SMIETANA: Kremówkę ubić razem z cukrem na sztywno.Brzoskwinie pokrojić w kosteczkę i dodać już do ubitej śmietany.żelatynę rozpuścić w pół. szkl.wody i wlać do śmietany,dobrze wymieszać. BISZKOPT
śmietana
KOKOS Na kokos należy uważać przy ściąganiu z papieru bo lubi się kruszyć!!!