Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z migdałami"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10983
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4882
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1014
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9465
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1409
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10983
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4882
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1014
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9465
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1409
Składniki
Olej utrzyj z cukrem oraz jajkami. Wsyp mąkę, proszek do pieczenia, przyprawę do pierników. Dodaj marchewkę, zapach, garść płatków migdałowych.
Wlej ciasto do formy. Piecz około 45 min w temp. 180°C. Polej stopioną czekoladą.
Porcje 20 Przygot. 80 min Cena 1,20 zł Kalorie 265Źródło: Bella Relaks