Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z migdałami"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Składniki
Olej utrzyj z cukrem oraz jajkami. Wsyp mąkę, proszek do pieczenia, przyprawę do pierników. Dodaj marchewkę, zapach, garść płatków migdałowych.
Wlej ciasto do formy. Piecz około 45 min w temp. 180°C. Polej stopioną czekoladą.
Porcje 20 Przygot. 80 min Cena 1,20 zł Kalorie 265Źródło: Bella Relaks