Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto pod kazdy rodzaj owoow latwe i szybkie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1) maslo, margaryne, cukier i cukier waniliowy utrzec na biala mase 2)didawac po jednym jajku wciaz mieszajac 3)dodac make, proszek do pieczenia i szczypte soli 4) wylac na wczesniej przygotowana blache 5) polozyc dowolne owoce PUEC 1 GODZINE W TEMPERATURZE 180 STOPNI wystudzine ciasto posypac cukrem pudrem