Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1454
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1370
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1454
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1370
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Składniki
Wszystkie składniki połączyc i wyrobić ciasto i podzielić na dwie części.3 budynie śmietankowe zagotować w 1 litrze mleka. Jedną część ciasta wyłożyć na blachę. Ułożyć na tym jabłka (ok 1 słoik jabłek zmieszać wcześniej z 2 łyżkami bułki tartej lub kaszy manny) Wylać na jabłka ugotowane budynie i zetrzeć na całość druga część ciasta. Piec 50 minut.