Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 107
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 107
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Składniki
Wszystkie składniki połączyc i wyrobić ciasto i podzielić na dwie części.3 budynie śmietankowe zagotować w 1 litrze mleka. Jedną część ciasta wyłożyć na blachę. Ułożyć na tym jabłka (ok 1 słoik jabłek zmieszać wcześniej z 2 łyżkami bułki tartej lub kaszy manny) Wylać na jabłka ugotowane budynie i zetrzeć na całość druga część ciasta. Piec 50 minut.