Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w wykonaniu i bez dodatku tłuszczu...!!!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 235
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4543
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12300
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6983
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 235
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4543
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12300
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6983
Składniki
Jabłka obrać, pokroić w kostkę, zasypać cukrem i cynamonem, odstawić na 1h. Wszystkie składniki łącznie z jabłkami wymieszać- ja dodałam jeszcze pół szklanki soku z truskawek, bo jabłka puściły za mało soku. Ciasto wyłożyć na wysmarowaną lub wyłożoną pergaminem blachę (ja użyłam blachy o rozmiarach 20><30) i piekłam przez 15 min w 170C i kolejne 15 min w 150C-razem 30 min. SMACZNEGO