Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w wykonaniu i bez dodatku tłuszczu...!!!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29877
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2235
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29877
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2235
Składniki
Jabłka obrać, pokroić w kostkę, zasypać cukrem i cynamonem, odstawić na 1h. Wszystkie składniki łącznie z jabłkami wymieszać- ja dodałam jeszcze pół szklanki soku z truskawek, bo jabłka puściły za mało soku. Ciasto wyłożyć na wysmarowaną lub wyłożoną pergaminem blachę (ja użyłam blachy o rozmiarach 20><30) i piekłam przez 15 min w 170C i kolejne 15 min w 150C-razem 30 min. SMACZNEGO