Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krem z wiśniami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7804
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 270
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2970
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7804
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 270
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2970
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
Laski wanilii naciąć wzdłuż, wydobyć miąższ. Jajka rozdzielić. Żółtka utrzeć na jednolitą masę z miąższem wanilii, cukrem waniliowym i pudrem. Wiśnie rozmrozić, odsączyć. Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie.
Żelatynę przygotować wedle instrukcji na opakowaniu, dodać do masy, wymieszać, dodać jogurt, znów wymieszać i wstawić do lodówki.
Rozmrożone wiśnie odsączyć, rozłożyć na dnie pucharków, przykryć masą jogurtową, Deser dekorować owocami i biszkoptem. Podawać.Źródło: Twoje Imperium