Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 330
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 330
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
CIASTO Z MIODEM: Z podanych składników zagnieść ciasto i podzielić na dwie części.Każdą z części piec na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w piekarniku nagrzanym do 170C przez 15 min. BISZKOPT: Zrobić biszkopt z podanych składników.Również go piec na papierze do pieczenia. KREM: Z tego litra mleka trzeba trochę odlać do garnka i rozmieszać z nim cukry waniliowe i obie mąki.Resztę mleka wlać do większego garnka i wsypać cukier.Jak sie zacznie gotować wlać te rozmieszane mąki i trzymać tak długo na piecu aż zgęstnieje.Potem ściągnąć z pieca i wrzucić masło do kremu,mieszając tak długo aż się rozpuści. Ciasto z miodem
Krem
Biszkopt
Krem
Ciasto z miodem
Polewa CIASTO TRZEBA PRZEKLADAC JESZCZE GORACYM KREMEM.PRZY ROZKLADANIU CIASTA Z MIODEM NA PAPIERZE DO PIECZENIA WARTO REKE OPRUSZAC MAKA WTEDY TO JEST LATWIEJSZE.