Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
biszkopt który zawsze wychodzi :)
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 315
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1667
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 315
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1667
Składniki
ubijam białka na sztywno,dodaje cukier i dalej ubijam.Dodaje żółtka -ubijam.Następnie powoli dodaje mąkę z proszkiem.Na koniec olej.Wylewamy ciasto na blache (ok.25x30) posmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą.pieczemy ok.35 w temp.190 stopni