Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
biszkopt który zawsze wychodzi :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
ubijam białka na sztywno,dodaje cukier i dalej ubijam.Dodaje żółtka -ubijam.Następnie powoli dodaje mąkę z proszkiem.Na koniec olej.Wylewamy ciasto na blache (ok.25x30) posmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą.pieczemy ok.35 w temp.190 stopni