Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Serniczek na zimno pod owocami"
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3748
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41461
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 243
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3748
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41461
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 243
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Cztery galaretki o tym samym smaku rozpuść w litrze wrzątku. Dokładnie wymieszaj, ostudź.
Gdy galaretki zaczną tężeć, dokładnie wymieszaj je z serkiem waniliowym. Formę wyłóż folią do żywności, włóż masę serową, równomiernie rozsmaruj. Formę szczelnie owiń folią spożywczą, włóż na kilka godzin do lodówki.
Owoce sezonowe przebierz, ułóż na masie serowej. Pozostałą galaretkę przygotuj według przepisu na opakowaniu. Schłodź. Gdy zacznie tężeć, zalej sernik.
<strong>Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 1,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie