Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Serniczek na zimno pod owocami"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 72
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 72
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Składniki
Cztery galaretki o tym samym smaku rozpuść w litrze wrzątku. Dokładnie wymieszaj, ostudź.
Gdy galaretki zaczną tężeć, dokładnie wymieszaj je z serkiem waniliowym. Formę wyłóż folią do żywności, włóż masę serową, równomiernie rozsmaruj. Formę szczelnie owiń folią spożywczą, włóż na kilka godzin do lodówki.
Owoce sezonowe przebierz, ułóż na masie serowej. Pozostałą galaretkę przygotuj według przepisu na opakowaniu. Schłodź. Gdy zacznie tężeć, zalej sernik.
<strong>Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 1,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie