Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Wszystkie skladniki na mase utrzec i podzielic na 3 czesci.Do jednego dodac kakao.Na folii pergaminowej lub aluminiowej ulozyc 15 herbatnikow,rozprowadzic na niej biala mase,ulozyc drugie"pietro" herbatnikow i nalozyc warstwe kakaowa,znow ciastka i biala mase.Zlozyc brzegi folii, wtedy ciasto uformuje sie na ksztalt trojkata tzn.daszku.Sernik polac polewa czekoladowa i wstawic do lodowki na kilka godzin.