Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Składniki
Wszystkie skladniki na mase utrzec i podzielic na 3 czesci.Do jednego dodac kakao.Na folii pergaminowej lub aluminiowej ulozyc 15 herbatnikow,rozprowadzic na niej biala mase,ulozyc drugie"pietro" herbatnikow i nalozyc warstwe kakaowa,znow ciastka i biala mase.Zlozyc brzegi folii, wtedy ciasto uformuje sie na ksztalt trojkata tzn.daszku.Sernik polac polewa czekoladowa i wstawic do lodowki na kilka godzin.