Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Wszystkie skladniki na mase utrzec i podzielic na 3 czesci.Do jednego dodac kakao.Na folii pergaminowej lub aluminiowej ulozyc 15 herbatnikow,rozprowadzic na niej biala mase,ulozyc drugie"pietro" herbatnikow i nalozyc warstwe kakaowa,znow ciastka i biala mase.Zlozyc brzegi folii, wtedy ciasto uformuje sie na ksztalt trojkata tzn.daszku.Sernik polac polewa czekoladowa i wstawic do lodowki na kilka godzin.