Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 246
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 135
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 258
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2242
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 133
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 135
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 246
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 135
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 258
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2242
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 133
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 135
Składniki
Wszystkie skladniki na mase utrzec i podzielic na 3 czesci.Do jednego dodac kakao.Na folii pergaminowej lub aluminiowej ulozyc 15 herbatnikow,rozprowadzic na niej biala mase,ulozyc drugie"pietro" herbatnikow i nalozyc warstwe kakaowa,znow ciastka i biala mase.Zlozyc brzegi folii, wtedy ciasto uformuje sie na ksztalt trojkata tzn.daszku.Sernik polac polewa czekoladowa i wstawic do lodowki na kilka godzin.