Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik pod bezą"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1972
Składniki
. Ciasto: zagnieć. Uformuj kulę, włóż na 2 godz. do lodówki.
Masa: wymieszaj (masa będzie dość rzadka). Formę wyłóż papierem do pieczenia, wylep ciastem. Wlej masę serową. Piecz godzinę w 180°C.
Beza: białka ubij, wsypując cukier. Bezę wyłóż na ciasto, rozsmaruj. Zapiekaj krótko tak, by beza się zrumieniła.
Czas przygotowania: 90 min, ilość porcji: 24, cena za porcję1,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie