Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik pod bezą"
Ta zapiekanka z rurkami makaronowymi nadziewanymi mięsem i warzywami to danie...
Odsłon: 32
Ta zapiekanka z rurkami makaronowymi nadziewanymi mięsem i warzywami to danie...
Odsłon: 32
Składniki
. Ciasto: zagnieć. Uformuj kulę, włóż na 2 godz. do lodówki.
Masa: wymieszaj (masa będzie dość rzadka). Formę wyłóż papierem do pieczenia, wylep ciastem. Wlej masę serową. Piecz godzinę w 180°C.
Beza: białka ubij, wsypując cukier. Bezę wyłóż na ciasto, rozsmaruj. Zapiekaj krótko tak, by beza się zrumieniła.
Czas przygotowania: 90 min, ilość porcji: 24, cena za porcję1,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie