Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik pod bezą"
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1204
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 149
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 466
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1204
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 149
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 466
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
. Ciasto: zagnieć. Uformuj kulę, włóż na 2 godz. do lodówki.
Masa: wymieszaj (masa będzie dość rzadka). Formę wyłóż papierem do pieczenia, wylep ciastem. Wlej masę serową. Piecz godzinę w 180°C.
Beza: białka ubij, wsypując cukier. Bezę wyłóż na ciasto, rozsmaruj. Zapiekaj krótko tak, by beza się zrumieniła.
Czas przygotowania: 90 min, ilość porcji: 24, cena za porcję1,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie