Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sernik porzeczkowy"
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1256
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 189
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 480
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 77
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1256
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 189
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 480
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 77
Składniki
Zmiksuj biszkopty, wymieszaj z margaryną. Porzeczki zmiksuj, przetrzyj przez sitko. Zmiel twaróg, utrzyj z cukrem, chałwą, cukrem waniliowym oraz sokiem z cytryny. Dodaj porzeczki.
Śmietanę ubij na sztywno, żelatynę rozpuść w 1/3 szklanki wrzątku, ostudź. Wymieszaj je z masą serową. Na stężony spód wyłóż masę serową. Udekoruj.
Porcje 15. 40 min. Cena 1,80 zł. Kalorie 320.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Tabaczyk z Barwina</strong>Źródło: Bella Relaks