Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sernik porzeczkowy"
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5337
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17520
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 635
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5337
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17520
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 635
Składniki
Zmiksuj biszkopty, wymieszaj z margaryną. Porzeczki zmiksuj, przetrzyj przez sitko. Zmiel twaróg, utrzyj z cukrem, chałwą, cukrem waniliowym oraz sokiem z cytryny. Dodaj porzeczki.
Śmietanę ubij na sztywno, żelatynę rozpuść w 1/3 szklanki wrzątku, ostudź. Wymieszaj je z masą serową. Na stężony spód wyłóż masę serową. Udekoruj.
Porcje 15. 40 min. Cena 1,80 zł. Kalorie 320.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Tabaczyk z Barwina</strong>Źródło: Bella Relaks