Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sernik z kokosową kruszonką"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 43
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 43
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Składniki
ok. 45 min; PIECZENIE: ok. 60 min; PEŁNY KOSZT: ok. 16 ZŁ
Z podanych składników zagnieć ciasto i włóż do zamrażarki na 15 min. Foremkę wyłóż papierem do pieczenia, wylep ciastem (także boki) i zapiecz.
Żółtka utrzyj z cukrem, cukrem waniliowym i margaryną, dodaj ser, budyń i mąkę ziemniaczaną. Na końcu dodaj pianę z białek, jagody i delikatnie wymieszaj. Masę wyłóż równo na ciasto.
Z podanych składników zagnieć kruszonkę i posyp nią masę serową. Piecz przez około godzinę w temperaturze 180°C.
<strong>Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi</strong>Źródło: Świat kobiety