Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Rafaelo pyszne i łatwe w wykonaniu
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Składniki
6 jaj.,6 łyżek cukru,6łyżek mąki-----ciasto żółtka oddzielić od białek,białka ubić z6łyżkami cukru na sztywno następnie dodawać po 1 żółtku i 1łyżce mąki ubijać do wyczerpnia produktu.Upiec biszkopt w 180 st . 2 białe czekolady rozpuścić w 8 łyżkach mleka dodac wiórki kokosowe ostudzić, ubić smietanę z 2 opkowniami śnieżki dodać ostudzoną czekoladę doubitej śmietany,oraz migdały w płatkach wyłożyć na biszkopt