Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Rafaelo pyszne i łatwe w wykonaniu
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
6 jaj.,6 łyżek cukru,6łyżek mąki-----ciasto żółtka oddzielić od białek,białka ubić z6łyżkami cukru na sztywno następnie dodawać po 1 żółtku i 1łyżce mąki ubijać do wyczerpnia produktu.Upiec biszkopt w 180 st . 2 białe czekolady rozpuścić w 8 łyżkach mleka dodac wiórki kokosowe ostudzić, ubić smietanę z 2 opkowniami śnieżki dodać ostudzoną czekoladę doubitej śmietany,oraz migdały w płatkach wyłożyć na biszkopt