Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Rafaelo pyszne i łatwe w wykonaniu
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3634
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4417
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3634
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4417
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Składniki
6 jaj.,6 łyżek cukru,6łyżek mąki-----ciasto żółtka oddzielić od białek,białka ubić z6łyżkami cukru na sztywno następnie dodawać po 1 żółtku i 1łyżce mąki ubijać do wyczerpnia produktu.Upiec biszkopt w 180 st . 2 białe czekolady rozpuścić w 8 łyżkach mleka dodac wiórki kokosowe ostudzić, ubić smietanę z 2 opkowniami śnieżki dodać ostudzoną czekoladę doubitej śmietany,oraz migdały w płatkach wyłożyć na biszkopt