Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tort bezowy z polewą"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5476
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5476
Składniki
Biszkopt posmaruj dżemem lub nutellą. Śmietanę schłodź i ubij na sztywno z cukrem waniliowym. Pod koniec ubijania syp porcjami cukier puder. Następnie wymieszaj śmietanę z serkiem mascarpone i utrzyj.
Na posmarowany biszkopt ułóż bezy, na wierzch masę serową i tak do wyczerpania składników (na wierzchu bezy). Tort można polać musem owocowym lub stopioną czekoladą.
Porcje 12 Przygot. 40 min Cena 2,20 zł Kalorie 450Źródło: Bella Relaks