Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8384
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8384
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto, wynieśc na godzinę do lodówki. Więcej niż pół rozłożyć na blasze, dać wydrykowane(lekko odciśnięte z soku) wiśnie, reszte ciasta pokruszyć na wierzch. Piec 50-60 min. w 200''C.
PS. Sprawa z drylowaniem wiśni nie wygląda źle, gdy ma się drylownicę (kosztuje ok.30 zł) lub kogoś do pomocy :) SMACZNEGO