Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki z cebulą i natką"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 418
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 418
Składniki
Cebulę i czosnek obierz i posiekaj. Drobniutko pokrój zieleninę oraz szynkę.
Mąkę wymieszaj z sodą, proszkiem do pieczenia, szczyptą soli, pieprzu. Wrzuć cebulę, czosnek, zieleninę, szynkę. W drugiej misce roztrzep jajka, dodaj oliwę, starty ser, mleko. Połącz przygotowane . Wyrób gładkie ciasto.
Napełnij nim foremki do muffinek (do 2/3 wysokości foremek). Piecz 20-25 min w temp. 180°C.
Porcje: 10. : 45 min. Cena: 0,90 zł. Kalorie: 193 kcal.
Przepis przysłała Karolina Piątek z RokitnicyŹródło: Bella Relaks