Do góry

Dania główne Przepis na:

Bezglutenowe naleśniki

Bezglutenowe naleśniki

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 29

Dodano:

Odsłon: 14039

tylko z użyciem bezglutenowych składników

Składniki

  • 2 jajka
  • 1,5 szklanki mleka
  • 3 kopiaste łyżki mąki bezglutenowej
  • 1 łyżka mąki gryczanej
  • olej do smażenia
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Smażymy do zarumienienia z odrobiną tłuszczu (z podanej porcji wyszło mi 5 dużych naleśników).

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń