Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i pożywne.Można podawać z ziemniaczkami lub z pieczywem.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Kapustę kiszoną obgotować ok 15 minut.odlać wodę.Zagotować ponownie,dodać kapustę słodką.Ja daję zaraz po zagotowaniu liście laurowe pieprz i sól nie za dużo żeby nie przedobrzyć,jedną cebule.Daję żeberka gotuję aż odchodzą od kości.
Ścinki kroje drobno i przesmażam z cebulą i dodaję do kapustki,dokładam margarynę i salceson.Następnie dodaję jabłka gotuję aż będą miękkie(pyszne) pod koniec gotowania dodaję przecier pomidorowy.