Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i pożywne.Można podawać z ziemniaczkami lub z pieczywem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Kapustę kiszoną obgotować ok 15 minut.odlać wodę.Zagotować ponownie,dodać kapustę słodką.Ja daję zaraz po zagotowaniu liście laurowe pieprz i sól nie za dużo żeby nie przedobrzyć,jedną cebule.Daję żeberka gotuję aż odchodzą od kości.
Ścinki kroje drobno i przesmażam z cebulą i dodaję do kapustki,dokładam margarynę i salceson.Następnie dodaję jabłka gotuję aż będą miękkie(pyszne) pod koniec gotowania dodaję przecier pomidorowy.