Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i pożywne.Można podawać z ziemniaczkami lub z pieczywem.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3674
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3794
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 361
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 665
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3674
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3794
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 361
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 665
Składniki
Kapustę kiszoną obgotować ok 15 minut.odlać wodę.Zagotować ponownie,dodać kapustę słodką.Ja daję zaraz po zagotowaniu liście laurowe pieprz i sól nie za dużo żeby nie przedobrzyć,jedną cebule.Daję żeberka gotuję aż odchodzą od kości.
Ścinki kroje drobno i przesmażam z cebulą i dodaję do kapustki,dokładam margarynę i salceson.Następnie dodaję jabłka gotuję aż będą miękkie(pyszne) pod koniec gotowania dodaję przecier pomidorowy.