Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i pożywne.Można podawać z ziemniaczkami lub z pieczywem.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Kapustę kiszoną obgotować ok 15 minut.odlać wodę.Zagotować ponownie,dodać kapustę słodką.Ja daję zaraz po zagotowaniu liście laurowe pieprz i sól nie za dużo żeby nie przedobrzyć,jedną cebule.Daję żeberka gotuję aż odchodzą od kości.
Ścinki kroje drobno i przesmażam z cebulą i dodaję do kapustki,dokładam margarynę i salceson.Następnie dodaję jabłka gotuję aż będą miękkie(pyszne) pod koniec gotowania dodaję przecier pomidorowy.