Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre z ziemniakami, makaronem i kaszami. Smaczne też wychodzi z mięsem wieprzowym.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8535
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1247
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10206
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4643
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 703
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8535
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1247
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10206
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4643
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 703
Składniki
mięso pokroić na nieduże plastry
podsmażyć na patelni na rumiano
przełożyć do garnka
zalać wodą
dusić na małym ogniu
jak będzie już trochę miękkie dodać cebulę pokrojoną w piórka, można też pieczarki
dusić mięsko do miękkości
sos zagęścić mąką i doprawić do smaku ulubionymi przyprawami