Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1597
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 991
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1597
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 991
Składniki
Kawalki miesa obsmazyc dokladnie z ubu stron na zloty kolor, mieso przelozyc do rondla. Na tym samym tluszczu podsmazyc cebule wczesniej pokrojona w kostke. Dodac do miesa i podlac woda. Dusic wszystko przez pol godziny, dodac kostke wolowa i dusic do miekkosci. Mozna podbic maka,