Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5825
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9648
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 295
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5825
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9648
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 295
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry,rozbić na cieńsze kawałki,posolić , popieprzyć i obtoczyć w mące. Następnie obsmażyć na gorącym oleju,przełożyć do garnka. Na tym samym tłuszczu podsmażyć cebulkę na złoty kolor i dodać razem z tłuszczem do mięsa. Zalać ok 750 ml wody,dodać kostkę rosołową -gotować do miękkości na małym ogniu ok godziny. Na koniec podprawić sosem i pogotować jeszcze chwilkę aż zgęstnieje.
Podawać z ziemniakami lub kaszą gryczaną. Smacznego