Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Boeuf Stroganow"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 52
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 26
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 99
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 52
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 26
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 99
Składniki
Cebulę posiekaj, posól, zeszklij w garnku na oleju. Pieczarki pokrój, dołóż, podsmaż. Mięso oczyść, pokrój, obsmaż krótko na patelni. Posól, dołóż do garnka. Zalej gorącym rosołem, dopraw pieprzem, papryką. Dołóż koncentrat. Duś do miękkości.
Wymieszaj mąkę z kilkoma łyżkami zimnej wody, dodaj i zagotuj. Na końcu dodaj pokrojone ogórki, chwilę podduś. Udekoruj np. koperkiem.Źródło: Świat kobiety