Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 19
Dodano: 29.06.2011
Odsłon: 4691
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Sos: Mięso smażymy na odrobinie oleju z papryką pokrojoną w kostkę. Jak mięso dojdzie, dodajemy ok. szkl wody, i koncentrat, po chwili dodajemy pokrojoną świeżą bazylie, mieszając.
Naleśniki : Na usmażone wcześniej naleśniki (naleśniki bez cukru oczywiście) Sypiemy po garstce sera, kładziemy kilka fasolek(ok 8.) Nakładamy Po 2-3 łyżki Sosu i swijamy. Zwijać można albo jak na krokiety, albo w rulony.
Do nagrzanego Piekarnika ( ok. 220 *C) Wkładamy na Blaszce pozwijane naleśniki, oprószone Serem, majerankiem i bazylią.
Pieczemy ok 10- 15 MIN . . .
Podawać z Sosem Czosnkowym i Surówką z KAPUSTY ( Tylko nie kiszonej )
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Anowi1985 30 czerwca 2011Zgłoś do usunięcia
ciekawy pomysł,muszę spróbować-ląduje w ulubionych :-)0 Kto głosował? | Odpowiedz