Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został Ci placek z dnia poprzedniego? Zrób pysznego burgera!
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23150
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23150
Składniki
Placek ziemniaczany powstał ze zblendowanej masy: ziemniaki, jajko, mąka, pieprz ziołowy, cebula, pieprz czarny i sól.
Rozkrajamy kajzerkę na pół i skrapiamy ją wewnątrz sosem sojowym. Następnie kładziemy sałatę, na nią placek ziemniaczany, potem smarujemy sosem tatarskim i skrapiamy ostrym sosem, kładziemy plasterek pomidora, następnie sałatę i na koniec plasterek sera żółtego. Można burgera przygotować również z ciepłym plackiem ziemniaczanym lub w wersji łagodnej.