Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Conchiglioni z mięsem"
Co u was dziś na obiad ? u nas zażyczone przez córkę pierogi z mięsem
Odsłon: 2792
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1089
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 106
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1429
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1089
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 106
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1429
Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Mięso przesmaż na patelni.
W rondelku zeszklij na oliwie posiekaną cebulkę z czosnkiem i marchewką.
Zalej pomidorami z sosem. Dopraw przyprawami, dolej łyżkę oliwy i gotuj kilka minut. Wymieszaj z mięsem.
Nałóż farsz do muszelek i udekoruj według uznania.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 370. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 58
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 106