Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Conchiglioni z mięsem"
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 155
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1249
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 225
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 155
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1249
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 225
Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Mięso przesmaż na patelni.
W rondelku zeszklij na oliwie posiekaną cebulkę z czosnkiem i marchewką.
Zalej pomidorami z sosem. Dopraw przyprawami, dolej łyżkę oliwy i gotuj kilka minut. Wymieszaj z mięsem.
Nałóż farsz do muszelek i udekoruj według uznania.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 370. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax