Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Conchiglioni z mięsem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1571
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1980
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1571
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1980
Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Mięso przesmaż na patelni.
W rondelku zeszklij na oliwie posiekaną cebulkę z czosnkiem i marchewką.
Zalej pomidorami z sosem. Dopraw przyprawami, dolej łyżkę oliwy i gotuj kilka minut. Wymieszaj z mięsem.
Nałóż farsz do muszelek i udekoruj według uznania.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 370. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax