Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze kiedy je zrobie sa zjedzone na pniu, pyszne,kolorowe, piekne,
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 120
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2665
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 827
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1588
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14246
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 120
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2665
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 827
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1588
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14246
Składniki
sledzie pokroic w kwadraty, cebule w talarki, listek laurowy,sol , pieprz dodac do wywaru z wody z dodatkiem oleju, octu , cukru i gotowac przez ok 7-10 minut wywar ostudzic - cedzakiem wyjac cebule dodac do sledzi, zetrzec jablko na grubej tarce, ogorki kiszone pokroic w drobna kostke i dodac do reszty.nastepnie dodac przecisniete zabki czosnku, majonez polaczyc z musztarda, smietana, wymieszac i wlac do sledzi na sam koniec dodac majeranek i wymieszac.- zycze smacznego