Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze kiedy je zrobie sa zjedzone na pniu, pyszne,kolorowe, piekne,
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 395
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 747
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 395
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 747
Składniki
sledzie pokroic w kwadraty, cebule w talarki, listek laurowy,sol , pieprz dodac do wywaru z wody z dodatkiem oleju, octu , cukru i gotowac przez ok 7-10 minut wywar ostudzic - cedzakiem wyjac cebule dodac do sledzi, zetrzec jablko na grubej tarce, ogorki kiszone pokroic w drobna kostke i dodac do reszty.nastepnie dodac przecisniete zabki czosnku, majonez polaczyc z musztarda, smietana, wymieszac i wlac do sledzi na sam koniec dodac majeranek i wymieszac.- zycze smacznego