Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze kiedy je zrobie sa zjedzone na pniu, pyszne,kolorowe, piekne,
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 61
Czy w tłusty czwartek można przestrzegać diety i wciąż uczynić zadość tradycj...
Odsłon: 1417
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 61
Czy w tłusty czwartek można przestrzegać diety i wciąż uczynić zadość tradycj...
Odsłon: 1417
Składniki
sledzie pokroic w kwadraty, cebule w talarki, listek laurowy,sol , pieprz dodac do wywaru z wody z dodatkiem oleju, octu , cukru i gotowac przez ok 7-10 minut wywar ostudzic - cedzakiem wyjac cebule dodac do sledzi, zetrzec jablko na grubej tarce, ogorki kiszone pokroic w drobna kostke i dodac do reszty.nastepnie dodac przecisniete zabki czosnku, majonez polaczyc z musztarda, smietana, wymieszac i wlac do sledzi na sam koniec dodac majeranek i wymieszac.- zycze smacznego